Αποκτήστε το KID STARTUPPER στο εκπαιδευτικό σας κέντρο

 


Αποκτήστε το KID STARTUPPER στο εκπαιδευτικό σας κέντρο
Ένα προσιτό και εύκολο στη χρήση εκπαιδευτικό τεχνολογικό εργαλείο, ώστε να μπορούν να το αποκτήσουν και να το χρησιμοποιήσουν όλα τα εκπαιδευτικά κέντρα (Ιδιωτικά Σχολεία, Κέντρα Μελέτης, Φροντιστήρια Μ.Ε, Κέντρα Ξένων Γλωσσών, Κέντρα Πληροφορικής, κ.λ.π)

Το KID STARTUPPER είναι μια διαδραστική διαδικτυακή πλατφόρμα για τη διδασκαλία της επιχειρηματικότητας σε μαθητές σχολείων. Ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό εργαλείο, συνοδευόμενο από πρόγραμμα σπουδών υψηλού επιπέδου. Ορίζει πλήρως αυτό που ονομάζουμε «επιχειρηματικότητα στην εκπαίδευση με χρήση νέων τεχνολογιών».

Αποκτήστε την εκπαιδευτική πλατφόρμα του KID STARTUPPER για την παιδική επιχειρηματικότητα στο εκπαιδευτικό σας κέντρο. Πληροφορίες στο 

Η εκπαιδευτική μας πλατφόρμα
Η καινοτόμος εκπαιδευτική μας πλατφόρμα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ενώπιον των τεχνολογικών κολοσσών Google, Microsoft και DELL στα διεθνή συνέδρια επιχειρηματικότητας νέων και νέων τεχνολογιών WEBIT και WEB SUMMIT. Η σχεδίαση της βασίζεται σε γνώσεις και συμπεράσματα που αποκτήθηκαν από τα διεθνή συνέδρια ανταλλαγής ιδεών (TEDTalks) καθώς και από τα ευρωπαϊκά προγράμματα πάνω στην επιχειρηματικότητα των νέων (AgroWeb - ENTR.EDU E.U - Πανεπιστήμιο Κρήτης). Για την Ανάλυση, σχεδίαση και δημιουργία της πλατφόρμας μας χρησιμοποιήθηκαν οι πιο σύγχρονες γλώσσες προγραμματισμού και εργαλεία πληροφορικής (η όλη διαδικασία της μελέτης, έρευνας, κατασκευής καθώς και των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν, διήρκησε περίπου 4 χρόνια). Η εκπαιδευτική μας πλατφόρμα παρουσιάστηκε στα πλαίσια του Erasmus+ Project σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, από τη Γερμανία και τη Σουηδία. Παρουσιάστηκε στο Διεθνές Συνέδριο Ε.Ε.Π.Ε.Κ. για την προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας). Έχει βραβευθεί στα Education Leaders Awards (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής).


Σας προσφέρουμε ένα καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών πάνω στην παιδική επιχειρηματικότητα:

Κατάλληλο για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου:    
 

 Ηλεκτρονικό βιβλίο για την επιχειρηματικότητα
 Ηλεκτρονικό βιβλίο επαγγελματικού προσανατολισμού
 Επιχειρηματικός Καμβάς
 Online Ηλεκτρονική Εκπαιδευτική Πλατφόρμα

           και επιπλέον

 Επιμόρφωση εκπαιδευτικού (και μέσω internet δωρεάν για 1 ώρα)
 Δωρεάν ηλεκτρονική τεχνική υποστήριξη
 Η πλατφόρμα είναι κατάλληλη για εξ αποστάσεως εκπαίδευση:

alternative
 Δωρεάν δοκιμαστική χρήση της πλατφόρμας για 1 μήνα



 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τι προσφέρει το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα;

Ενημέρωση γονέων σχετικά με το KID STARTUPPER

Επιχειρηματικότητα στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ;