Πώς μπορούμε να ενθαρρύνουμε τους μαθητές να δώσουν προτεραιότητα στην επιχειρηματική τους εκπαίδευση;

Γονείς και μαθητές συχνά επικεντρώνονται στα γνωστά μαθήματα. Σπάνια θα αφιερώσουν χρόνο για την ενασχόληση τους με την επιχειρηματικότητα, παραμελώντας έτσι μια από τις σπουδαιότερες δραστηριότητες. Η ανάπτυξη επιχειρηματικών δεξιοτήτων μπορεί να προσφέρει πολλαπλά οφέλη. Από την ενίσχυση της δημιουργικότητας μέχρι την ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης και της οικονομικής κατανόησης.

Πώς μπορούμε λοιπόν να ενθαρρύνουμε τους μαθητές να δώσουν προτεραιότητα σε αυτήν την τόσο σημαντική διάσταση της εκπαίδευσής τους;

Το kidstartupper.com είναι η πρώτη διαδραστική εκπαιδευτική πλατφόρμα επιχειρηματικότητας, αποκλειστικά για μαθητές 10 έως 15 ετών. Προσφέρει ένα 3ετές πρόγραμμα σπουδών γύρω από την επιχειρηματικότητα, που περιλαμβάνει βίντεο-μαθήματα, ασκήσεις, παρουσιάσεις και κουίζ. Χρησιμοποιεί τεχνολογία ΑΙ για να μετρήσει την απόδοση των μαθητών εντός της πλατφόρμας, και να βαθμολογήσει το επιχειρηματικό δίκτυο που καλούνται να δημιουργήσουν γύρω τους. Το πιο σημαντικό όλων όμως, είνα ότι οι μαθητές μαθαίνουν το επιχειρείν χρησιμοποιώντας τη μέθοδο των "Πρώτων Αρχών" του Αριστοτέλη. Μια μέθοδο που έχουν εφαρμόσει σπουδαίοι επιχειρηματίες των ημερών μας, όπως ο Elon Musk. Περισσότερες πληροφορίες εντός της πλατφόρμας στις "συχνές ερωτήσεις".

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τι προσφέρει το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα;

Ενημέρωση γονέων σχετικά με το KID STARTUPPER

Επιχειρηματικότητα στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ;